CAFETARIA ZWIJNDRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1580 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Zwijndrecht. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2024 om 19:21 Ik vind het niet normaal dat ik 2 op mijn eten moet wachten en ze moeten de bestelling goed lezen want ik had gezegd stoofvlees apart maar krijg het gewoon over mijn patat en dan was mijn patat klef geworden gewoon niet lekker
2 jun 2024 om 19:01 Snel, warm en lekker!
26 mei 2024 om 20:29 Het was weer heerlijk!
25 mei 2024 om 11:49 Lekker veel eten goed op temperatuur zelfs 5 minuten eerder dan de bezorgtijd
23 mei 2024 om 19:42 Heerlijk eten, uitstekende service!
15 mei 2024 om 21:51 Normaal altijd tevreden, deze keer was de patat echt niet goed...leek wel of het in de magnetron was gedaan of amper een minuut in de frituur...het was iig niet goed! De frikandel was wel heel lekker.
11 mei 2024 om 15:23 Sorry, maar ik had gisteren die patat,kip besteld, volgens mij wordt het steeds minder. En dat voor meer als 9 euro. Bakje was iets meer als de helft gevuld. Normaal nooit problemen gehad, twee keer al zo weinig gekregen. Jammer want het eten goedn
9 mei 2024 om 10:21 Het was weer prima!
7 mei 2024 om 6:52 Lekker
6 mei 2024 om 11:55 Het eten is perfect. Maar voor een grote stoofvlees of met kip. Vind ik dat je best weinig krijgt voor je geld. Jammer want je betaalt er toch genoeg voor.
4 mei 2024 om 8:59 Het was dit keer echt niet lekker. De friet en snacks hadden een rare smaak. Volgens mij te kort gefrituurd of misschien oude of andere frituurvet gebruikt?
4 mei 2024 om 1:17 De friet was niet te eten en de loempia was zacht